Terma dan Syarat - Interpretasi Puisi

Tuesday, June 17, 2008 | | |
Share

Cabaran interpretasi Puisi karya Muaz Hadi

Benda ni just for fun je, jadi caranya macam ni. kita mulakan dengan post ni http://damai-hati-ini.blogspot.com/2009/06/aku-redha.html
- korang post korang punya tafsiran/apa yang korang faham kat situ.
- terpulang lah nak tafsir line by line ke, rangkap by rangkap ke tak pun summary semua ke
- pemenang akan dinilai menurut apa yang aku rasa best
- tarikh tutup komen tafsiran itu ialah bila aku ada post seterusnya. maknanya by the time aku post puisi seterusnya, komen/tafsiran/interpretasi utk puisi tu ditutup dan pemenang akan diumumkan.

Lepas tu pertandingan akan dilangsungkan untuk puisi seterusnya pulak. Jumlah penyertaan terhad kepada 3 je untuk satu puisi. hehe

Hadiahnya RM10 (cimb bank in/reload top up).

0 comments:

There was an error in this gadget